Een greep uit o­nze à la carte kaart :

Diverse voorgerechten vanaf € 5,75
  

o.a. gerookte zalm, paling, ham-meloen
krabcocktail, garnalencocktail, grapefruit
cocktail

Diverse soepen € 5,25

o.a. uiensoep, groentensoep,tomatensoep,
champignonsoep

Diverse 
warme voorgerechten vanaf € 8.50
o.a. champignons dordogne of gamba's.

Diverse visgerechten vanaf € 18.50
o.a. zalm, op diverse manieren bereid, gamba's, kabeljauw, wilde tarbot 
en o­nze bekende zeetong afgeblust met citroen (keuze uit groot of klein)


Diverse vlees gerechten vanaf €16.50

Entrecote met naar keuze diverse sausen, kruidenboter of champignons.
Tournedos van het beste soort met naar keuze diverse sausen, kruidenboter of champignons.
Kalfsmedaillons met champignonroomsaus.
Kalfszwezerik met bieslookroomsaus of cognacsaus.
Varkenshaas met champignonroomsaus.
S
chnitzel met gebakken champignons of champignonroomsaus.
Cordon bleu met ham en kaas.

Vegetarische schotel vanaf  €14.50

Uitgebreide dessertkaart
Ijs, bavarois, koffie, likeuren en cognacs


Uitgebreide wijnkaart

Extra wildkaart in het wildseizoen
Extra aspergeskaart in het aspergesseizoen

Tapas menu
Voor groepen vanaf 8 personen kunnen wij voor u ook een royaal tapas menu serveren.
Dit menu bestaat uit diverse vis en vleesgerechten.
De kosten zijn € 24,50 per persoon.